Informatii si plan de tratament

Implantul dentar a devenit o solutie larg raspandita si acceptata de pacienti, pentru simplul fapt ca oamenii isi pot recapata dintii pierduti fara sa foloseasca o solutie mobilizabila de tipul protezelor mobile.

Implantul dentar face posibila astazi reconstructia unui dinte pe arcada dar si a tesuturilor inconjuratoare care determina aspectul final, natural.

De multe ori este nevoie si de o reconstructie a tesuturilor dure si moi, prin aditii de os natural sau xenografa, prin grefe de ginigie sau alti substituenti xenogrefa, aditii care pot fi efectuate in sedinta cu implantul sau intr-o sedinta anterioara sau ulterioara implantarii.

Implant dentar pe suruburi
Implanturi dentare - Estetica dentara - Protetica dentara

Gratie tehnologiei avem posibilitatea utilizarii ghidurilor chirurgicale care vor pemite plasarea implanturilor in pozitia dorita tridimensional, putand oferi astfel stabilitate si estetica pe termen lung.

Implant dentar

Rata de succes e de peste 95% in zilele noastre, interventiile sunt fara durere, recuperarea este rapida si fara suferinta, toate acestea insemnand ca nu aveti niciun motiv de ingrijorare si nici o frica legata de impanturi nu este pe deplin justificata.

Implantologie dentara - Estetica dentara - Protetica dentara - Implanturi dentare