Informatii si plan de tratament

Se utilizeaza coroane dentare ori de cate ori nu se pot realiza fatete dentare, sau daca dintii au fost deja preparati si au avut lucrari anterior. Se folosesc aceleasi materiale ca si la fatete, asta inseamna ca estetica dentara va fi la fel de buna, si toate principiile mentionate la categoria fatete dentare pot fi aplicate cu succes si aici.

Coroane dentare

In urma reclamelor insistent promovate, se formeaza o perceptie falsa depre cum ar trebui sa arate niste dinti naturali. Acestia de cele mai multe ori trebuie sa fie de un alb exagerat. Noi nu suntem adeptii dintilor nenatural de albi si va putem garanta ca la primul zambet sunt depistati ca fiind artificiali.

Bineinteles ca optiunea pacientului este luata tot timpul in considerare, insa va sfatuim ca si dumneavoastra sa luati in calcul parerea echipei medic-tehnician. Inca o data va reamintim ca scopul Dvs. este sa aveti dinti cat mai aproape de natural, insesizabili pentru intelocutorii dumneavoastra.

Putem apela la Digital Smile Design si realiza pe loc o evaluare estetica pe baza catorva poze, dupa care se obtine un wax-up analog sau digital care ne va ajuta in etapa urmatoare.

Coroane dentare - poze

Pasul urmator este mock-up-ul si reprezinta o redare realista a ceea ce s-a stabilit in faza de wax-up, cu ajutorul materialelor compozite vom amprenta si reda prin metoda directa noua forma a dintilor.

Atentie, totul este total reversibil! Acest mock-up este o adaugire de material plastic peste dintii dumneavoastra, fara a ne atinge cu freza in prealabil (cu exceptia catorva cazuri).

Practic este un drive-test al noului zambet, il puteti testa chiar acasa, avand in acest fel si acceptul familiei si prietenilor. Putem reveni asupra cazului si face modificari in cazul in care ceva nu va place, pana cand veti fi multumit.

Mai departe, daca planul de tratament este acceptat, totul e clar de aici inainte, se va trece la prepararea si amprentarea dintilor, in cel mai scurt timp veti primi lucrarile definitive. Nu va temeti, in toata perioada de asteptare veti purta o lucrare provizorie, ce va semana cat mai mult cu mock-up-ul.

Coroane dentare dinti
Coroane dentare
Coroana dentara

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt realizate din zirconiu si ceramica IPS e.max Ceram. Materialele folosite in realizarea coroanelor dentare sunt rezistente si de inalta calitate, fiind folosite la o scara larga in domeniul esteticii dentare.

Aveti nevoie de coroane dentare?

Contactati-ne pentru a stabili impreuna cu specialistul in estetica dentara daca aveti nevoie de coroane dentare.