Estetica Dentara - Clinica Estetica Dentara - Protetica Dentara

Clinica estetica dentara – protetica dentara

In primul rand vrem sa va multumim ca ati trecut pe la noi, aici in spatiul virtual, si sa va promitem ca orice teama legata de cabinetul de stomatologie va fi inlaturata. Si nu o spunem pentru ca asa ne dorim noi sau dumneavoastra, ci pentru ca asa zic sutele de pacienti, ce ne-au trecut pragul!
Dorim sa invingem preconceptiile legate de Europa de Est si sa aratam ca profesionalismul nu are granite, dezvoltand o clinica dentara la nivel tehnologic maxim, logistic si organizatoric. Noi credem ca inovand mereu reusim sa crestem si sa cizelam permanent serviciile noastre, tintind de fiecare data sa fim cei mai buni. In acest fel luam cele mai oportune decizii pentru alcatuirea planului de tratament personalizat (continand tratamentele recomandate, etapizarea in timp a acestora, precum si costul interventiilor), realizat prin colaborarea medicilor specialisti.

Tehnicile noi de lucru, actualizate conform noilor standarde internationale, experienta, materialele de cea mai buna calitate si performanta, multitudinea de servicii stomatologice oferita, tratamentul fara durere, preturile accesibile, toate acestea va dau un motiv real si consistent de a veni la o consultatie. Impreuna vom analiza cazul dumneavoastra cu maximum de responsabilitate si profesionalism si va vom oferi toate variantele posibile de tratament.
Grija noastra fata de pacient este deosebita si de aceea dorim sa va oferim maximum de confort, atat fizic cat si psihic, pentru ca noi chiar intelegem retinerea pacientilor cand vine vorba de dentist.

Va asteptam cu drag in clinica noastra pentru un consult!

Date de contact

Localizata in Sector 3, clinica de estetica dentara Senso Dento va asteapta cu drag pentru un consult sau orice problema care necesita un dentist.

Adresa clinica estetica dentara
Strada Dristorului, nr. 112, bl. 13
sc. B, ap. 45, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0729 105 801
E-mail: office@proteticadentara.ro

Program clinica estetica dentara
Luni: 15 – 19
Marti: 09 – 19
Miercuri: 15 – 19
Joi: 09 – 19
Vineri: 15 – 19
Sambata: INCHIS
Duminica: INCHIS